Öğrencilerden Künefe Yapımı Dersine Yoğun İlgi

Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu, Aşçılık öğrencileri için künefe yapımı dersi düzenledi.

Sektör ve üniversite işbirliği kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, Aşçılık bölümü öğrencilerine Gold Künefe’nin sahibi Mustafa Kandemir tarafından künefe yapımı dersi verildi. Aşçılık bölümü öğretim üyelerinin düzenlediği etkinlikte, Mustafa Kandemir künefe yapımındaki püf noktaları öğrencilerle paylaştı. Turizm programı öğretim elemanlarının da hazır bulunduğu etkinlik, Aşçılık programının uygulama mutfağında gerçekleşti. Yoğun ilgi gören etkinlikte, Aşçılık bölümü öğrencileri keyifli dakikalar geçirirken künefe yapımını da uygulamalı şekilde öğrendiler.

Yalova Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümünün Mustafa Kandemir'e teşekkür belgesini takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.