Öğrencilerimizin Topladığı Yardımlar Yola Çıktı

Yalova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire başkanlığı İşletme ve Ekonomi Kulübü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte  “Bir Kitap, Bir Kütüphane” isimli birlikte bir yardım kampanyası düzenledi. Bu kapsamda okullardan toplanan kitap,  kırtasiye malzemesi, bilgisayar ve çeşitli yardım malzemeleri Erzurum’un Karayazı ilçesine gönderilmek üzere toplandı. Toplanan yardım ürünlerinin gönderimi için Yalova Üniversitesi Safran Yerleşkesi Bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene Yalova Üniversitesi Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Mehmet Güler Yalova İl Milli Eğitim Şube Müdürü Derya Arıcı, İşletme Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Senay Yürür, Araştırma Görevlisi Aytuğ Sözüer ve İşletme ve Ekonomi Kulübü üyeleri katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan İşletme ve Ekonomi Kulübü Başkanı Oğuz Aydınyılmaz “Proje kapsamında bugüne kadar 2053 adet sınav kitabı ve roman kitabı toplandı. 250 adet defter, 1200 adet deneme, 6 adet masa üstü bilgisayar ve 1 adet beyaz tahta götüreceğiz. 7 kişilik ekibimizle Erzurum’a gideceğiz hem oradaki okul ve kütüphanenin kurulmasına yardımcı olacağız hem de Yalova’nın tanıtımı için seminer vereceğiz şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından toplanan malzemeler kargo şirketine teslim edilerek Erzurum’a gönderildi.