Orman İşletme ve Milli Parklar Müdürlerinden Üniversitemize Ziyaret

Yalova Orman İşletme Müdürü M. Murat Bilinmiş ve Yalova Milli Parklar Şube Müdürü Serhat Akgün, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi makamında ziyaret etti.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova Orman İşletme Müdürü M. Murat Bilinmiş ve Yalova Milli Parklar Şube Müdürü Serhat Akgün’ü makamında ağırladı. Yeni görevi dolayısıyla Prof. Dr. Suat Cebeci’yi tebrik eden M. Murat Bilinmiş ve Serhat Akgün, başarı dileklerini sundu. Prof. Dr. Suat Cebeci de ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Bilinmiş ve Akgün’e teşekkür etti. Yalova Üniversitesi ile her konuda işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirten Bilinmiş ve Akgün ziyaretlerinin tamamlayarak kurumdan ayrıldı.