Otizmli Çocukların Ergenlikte Yaşadığı Problemler ve Çözüm Önerileri Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Engelli Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iş birliğinde düzenlemiş olduğu Otizmli çocukların Ergenlikte Yaşadığı Problemler ve Çözüm Önerileri konulu konferans 22 Nisan 2024 tarihinde Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda gerçekleştirildi. Konferans Tıp Fakültemizin öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Cansız tarafından verildi. Konferansa otizmli çocukların aileleri ve onların eğitiminden sorumlu öğretmenler, merkezimizin yönetim kurulu üyelerinden Doç. Dr. Asuman Saltan, Dr. Öğr. Üyesi Cansev Okutkan, Dr. Öğr. Üyesi Vesile Adıgüzel ve Dr. Öğr. Üyesi Bilal Karakoç katıldılar. Katılımcılar ve okul yetkilileri konferanstan memnun kaldıklarını belirterek, böyle organizasyonların daha fazla gerçekleştirilmesini istediklerini dile getirdiler.