Panel: Avrupa Kobi Haftası

Avrupa Birliği'ne üye ve aday ülke olan 37 ülkede düzenlenen "Avrupa KOBİ Haftası" etkinlikleri çerçevesinde, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası(YTSO) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen "Avrupa Kobi Haftası Paneli" Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Panele Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Recep Hayri Eren, Yalova Vali Yardımcıları Cezmi Türk Göçer ve Saim Eskioğlu, İl Emniyet Müdürü A.Selim Akyıldız, YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel, KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ, Yalova Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma  Müdürü Prof.Dr. Cahit Ensari, Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Fikret Yüksel, Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) Müdür Yardımcısı Yard. Doç.Dr. Hikmet Erbıyık ve YÜSEM Koordinatörü Serap Türkyılmaz, resmi erkan ve davetliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan panelde açış konuşmasını YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel gerçekleştirdi. Sonrasında Kobi Uzmanı Şakir Can “Genel Destek Programı”, Kobi Uzmanı Erkan Güngör “Proje Esaslı Destek Programları”, Kobi Uzmanı Hakan Ulusu “Girşimcilik Destek Programı”, Kobi Uzmanı Erşat Güzel “Avrupa İşletmeler Ağı”, Avrupa Birliği İşleri Uzmanı Hakan Karakaş “AB Programları Çerçevesinde KOBİ’ler Sağlanan Destekler”, Kredi Garanti Fonu Bursa Bölge Müdürü Namık Tamer “Kredi Garanti Fonu Destekleri”, Türk Patent Enstitüsü Marka Uzmanı Oğuzhan Karslı “Marka Nedir?”, Bilgen Güneş Enerjisi İnş. Mim. Müh. Ltd. Şti. sahibi Mahmut Bilgen “İş Geliştirme Sürecinde KOSGEB Destekli Bir Başarı Öyküsü” konularında konuşmalarını yaptılar.