Panel: Yazarlar Buluşuyor

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen “Yazarlar Buluşuyor” etkinliği Yalova Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Şair Bahattin Karakoç’un konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe, Yalova Üniversitesi’ni temsilen Türk Dili Bölümü Okutmanı Ezgi Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Karatekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat Oymak, Yalova Belediyesi Kültür İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hikmet Yavuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi öncülüğünde hazırlanan etkinlikte açış konuşmasını H. Yavuz gerçekleştirdi. Sonrasında Yalova Fen Lisesi öğrencisi Sara Ocak Şair Bahattin Karakoç’un en çok okunan “Ihlamurlar çiçek açtığı zaman” adlı şiirini seslendirdi. Programın sonunda öğrencilerle bir araya gelen Şair Bahattin Karakoç soruları yanıtladı. Şiirlerinde en çok beşeri ve ilahi aşk konularını işlediğini ifade eden Şair Bahattin Karakoç öğrencilerden büyük alkış aldı.