Pediatri Uzmanları Bölge Toplantısı Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, açılış oturumunda moderatörlük yaparak çocuk hekimliğinde sık karşılaşılan hastalıklar konusunda güncel bilgilendirmelerde bulundu.

Yalova Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ordu, Gümüşhane ve Bayburt ilinden çok sayıda akademisyen ve çocuk hekimi katılarak çocuk hastalıklarında en son pratik bilgiler konuşularak paylaşımda bulunuldu.