Polimer Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin İlk Ödülleri

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen ve plastik sektöründeki firmaları, uzman akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini ödüllendiren PAGEV Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Yarışmada Yalova Üniverstesi Fen Bilimleri Enstitüsü Polimer Mühendisliği Anabilimdalı Yüksek Lisans Öğrencisi Ahmet BAŞ “Atık Araç Lastiklerinin İzotaktik Polipropilene Modifiyesi” adlı projesi ile Plastiklerin Geri Dönüşümü, Yalova Üniverstesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencisi Özlem Kübra Akdoğan “"SEMS-OLAY:Semsiyeler İçin Kolaylık Bandı” adlı projesi ile Ürün ve Tasarım alanında ödüle layık görüldüler.Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri “Plast Eurasia 2011:21.Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı açılış töreninde verildi. Törendeki konuşmasında PAGEV Başkanı Mehmet Uysal ödül alan öğrenciler için PETKİM’in (Petrokimya Holding A.Ş) bir süprizi olduğunu ve öğrencilere fabrika gezisi düzenlenerek önemli bir deneyim yaşamalarının sağlanacağını belirtti. Öğrencilerimizin başarısı onurumuzdur. Kutlarız.