Polonya Lodz Üniversitesi'nde Türk Günü Düzenlendi

2013-2014 Erasmus Öğrenci Değişim Programı kapsamında Polonya Lodz Üniversitesi'nde öğrenim görmekte olan Yalova Üniversitesi öğrencileri M. Tahir KIZILTAŞ, Yunus PUSA ve Erdal MUTLU 'Türk Günü' organize ederek bir ilke imza attılar. Bu güzel organizasyonda ülkemizi, kültürümüzü ve Türk yemeklerini Polonya halkına tanıttılar. Organizasyona eski YÖK Başkanı, şu an Polonya Büyükelçisi olarak görev yapan  Prof. Dr. Yusuf Ziya ÖZCAN ,Polonya-Pomeranya Eyalet Büyükelçisi  Hasan ÇİFTÇİ, Lodz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zofia WYSOKİNSKA  ve üniversitenin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Biriminden konuyla ilgili yapılan açıklamada Öğrenci Değişim Programı kapsamında Polonya Lodz Üniversitesi'nde öğrenim görmekte olan öğrencilerin bu organizasyonun koordinasyonunu sağladıkları ifade edilerek öğrencilerin bu sayede Yalova Üniversitesi’ni ve Türkiye’yi başarıyla temsil ettikleri vurgulandı. Açıklamada Yalova Üniversitesi öğrencileri M. Tahir KIZILTAŞ, Yunus PUSA ve Erdal MUTLU’ya organizasyondaki başarılarından dolayı teşekkür edildi.