Pota’nın Engelsiz Perileri Yalova Üniversitemiz’i Ziyaret Etmişlerdir.

25 Yaş Altı Kadınlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, IWBF U25 Kadınlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası öncesinde Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr, Suat Cebeci’yi ziyaret etmişlerdir.

23-28 Mayıs 2019 tarihleri arasında Tayland’da düzenlenecek olan IWBF U25 Kadınlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan ve ilgili hazırlıklar kapsamında Yalova ilimizde çalışmalarını sürdüren Pota’nın Engelsiz Perileri, Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr, Suat Cebeci’ye çalışmaları hakkında bilgiler vermişlerdir.

Baş Antrenör Murat Saltan’ın yönetiminde ve Yalova Üniversitemiz Termal Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Asuman Saltan’ın Fizyoterapistliği eşliğinde Yalova Merkez Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren, ülkemizin gurur kaynakları Pota’nın Engelsiz Perileri, Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci ile IWBF U25 Kadınlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası’na dair görüş ve düşüncelerini paylaşmışlardır.

Pota’nın Engelsiz Perileri’nin ziyaretlerinin ardından, Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci tarafından, 25 Yaş Altı Kadınlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı sporcularına hediye takdiminde bulunulmuştur.