Prof. Dr. Cebeci’den Yalova İmam Hatip Külliyesi’ne Destek

Ensar Vakfı Yalova Şube Başkanı Ali Ekber Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi makamında ziyaret ederek Yalova’da yapımına başlanarak A bloğunun temeli atılan İmam Hatip Külliyesi hakkında bilgi verdi.

Yalova Valiliği, Ensar Vakfı ve Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inşaatına başlanan Yalova Sabri Ekşinozlugil İmam Hatip Lisesi Külliyesi’ne bir destek de Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’den geldi. Ensar Vakfı Yalova Şube Başkanı Ali Ekber Polat ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti sırasında Yalova’da yapılması planlanan İmam Hatip Külliyesi hakkında bilgi alan Prof. Dr. Suat Cebeci, konuyla yakından ilgilendi. Prof. Dr. Cebeci’nin de uzmanlık alanı olan İslami İlimler’de din ve değerler eğitimi konusunun ele alındığı görüşmede, İmam Hatip Külliyesi’ndeki eğitim modeli hakkında da fikir alışverişi yapıldı. Görüşmenin ardından Ensar Vakfı heyeti, kurumdan ayrıldı.