Prof. Dr. Suat Cebeci İl Müdürlerini Ağırladı

Yalova’da görev yapan bazı il müdürleri ve müdür yardımcıları, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi ziyaret etti.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova’da görev yapan bazı il müdürleri ve müdür yardımcılarını makamında ağırladı. Aralarında Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali ile Yalova İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Aydın ve Hüseyin Çibir’in bulunduğu heyet, Rektör Cebeci’ye yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti. Prof. Dr. Cebeci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek il müdürlerine ve müdür yardımcılarına gelecek dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi.