[PTT] Yalova Baş Müdürü Sami Arlı’nın Ziyareti

T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) Yalova Başmüdürü Samı Arlı ve beraberinde Şube Müdürü Nuran Arlı, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Birlikte yapılabilecekler görüşülerek fikirler üretildi. 23 Ekim 2011 tarihindeki PTT’nin kuruluş yıldönümü kutlamasında  “Uçan Balonda Mektup” etkinliğinin beraber yapılması kararı alındı. Yalova Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği kulüpleri kapsamında mektubun, posta kartının yaşamdaki yerine ilişkin etkinliklerin yararı olacağı ortak görüşü ile Şiir ve Kitap Kulübü’ne “Edebi Mektup Okuma Akşamları” düzenlemesi konusunun önerilmesi kararlaştırıldı. Prof. Karaosmanoğlu PTT’de 38 yıl hizmet etmiş merhum babası ve eski günlerdeki PTT ile mektup üzerine anılarını paylaştı. Başmüdür S. Arlı Yalova Üniversitesi’ne başarı temennisini sunarak “PTT hizmetleri ile her zaman Yalova Üniversitesi’nin yanında olacağız” dedi.