Rektör Bahçekapılı’dan Altınova’ya Çıkarma

Rektör Bahçekapılı’dan Altınova’ya Çıkarma

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Hamit Er önce Altınova Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı’na katıldı, sonrasında da Altınova Kaymakamı ve Altınova Belediye Başkanı’nı ziyaret ettiler.

Yalova Üniversitesi Altınova Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı’na Rektör, Rektör Yardımcıları, Meslek Yüksekokulu Müdürü, Akademik ve İdari Personellerinin katılımıyla gerçekleşti. Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü Gökhan Tımaç, açılış konuşmasında akademik ve sosyal faaliyetler, özel sektörle iş birliği çalışmaları ve gelecek planlamalarından bahsetti.

Akademik Kurul Toplantısı sonrasında Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Rektör Yardımcılarımız Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’i makamında ziyaret ettiler. Kurumlararası iş birliği konularının görüşüldüğü ziyaret sonrası Üniversite heyetimiz Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

Rektörlüğümüzden gelen ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Rektör ve Rektör Yardımcılarımıza Altınova’daki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Beraber yürütülebilecek projelerin görüşüldüğü ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.