Rektör Bahçekapılı’dan Uludağ Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, beraberinde Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcı Prof. Dr. Vefik Arıca ile

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kılavuz’a ziyarette bulundu.

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşen adayların, temel tıp eğitimlerini iki üniversite arasında yapılan anlaşma doğrultusunda Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde alan öğrencilerimizin Beyaz Önlük Giyme ve Yemin Törenine katılmak amacıyla Bursa’da bulunan Rektör Bahçekapılı ve Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Arıca, öğrencilerimizin durumu ve Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesinin ileriye yönelik planları hakkında konuşmak için Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kılavuz’u makamında ziyaret etti.

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin durumu başta olmak üzere çok sayıda konuya ilişkin fikir alışverişinde bulunan Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, iki kurum arasında tesis edilen iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bursa Uludağ Üniversitesinden ayrıldı.