Rektör Prof. Dr. Suat CEBECİ'nin Üniversitemiz Çalışanlarına Mesajı

Rektör Prof. Dr. Suat CEBECİ'nin Üniversitemiz Çalışanlarına Mesajı

 

Yalova Üniversitesinin Çok Değerli Mensupları

Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek tensipleriyle 29 Mart 2018 tarihi itibariyle rektörlük görevine başlamış bulunuyorum. Genç Üniversitemizin siz kıymetli mensuplarıyla birlikte yeni bir çalışma dönemine girmenin heyecanı içindeyim. Ülkemizin her yönden önemli gelişmeler kaydetmekte olduğu bir dönemde toplum kalkınmasının temel dinamiklerinden olan Üniversitede idari sorumluluk almanın bilincinde olarak sizlerle güzel bir uyum ve dayanışma içinde çok verimli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bilindiği üzere kurumsal başarılar için fiziki ve teknolojik imkanlar önemli olsa da insan unsuru, yönetişim ve organizasyon, başat unsur olma konumunu devam ettirmektedir. 

Bu sebeple Üniversite içinde her kademede görev yapan personelden hiç birinin görevi diğerinden daha az önemli değildir. Her birimiz bir binanın birbirini tamamlayan yapı taşları gibiyiz. Herkesin görevi kendi sorumluluk çerçevesinde önemlidir, hiçbir görev asla ihmal edilebilir değildir. Unutulmamalıdır ki büyük başarılar küçücük artı değerlerin toplamıyla meydana gelir. Küçük ihmaller de her zaman büyük felaketlere yol açma potansiyeli taşır. Sizlerin de iyi bildiğiniz bu gerçekleri hatırlatmaktaki maksadım, vatana ve millete hizmet etmenin onurunu taşıyan Üniversitemiz mensuplarının birlik ve bütünlük içinde yeni başarılara yürüme azmini ve heyecanını tazelemektir. 

Üniversitemizin bilim üretme ve öğretmede yüksek kaliteye ulaşması,  Ülkemizin bu nadide ili Yalova’mızın her yönden gelişmesi için hep birlikte, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışma niyet ve kararlılığıyla hepinizi selamlıyor, sevgiler ve saygılar sunuyorum.

 

Prof. Dr. Suat CEBECİ