Rektör Prof.Dr. Ali ERBAŞ’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Rahmet  ve bereketin simgesi olan Mübarek Ramazan ayını huzur içerisinde tamamlayarak, toplumumuzu kaynaştıran ve kardeşliğimizi pekiştiren Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin pekiştiği bayramların, özellikle bizim kültürümüz bünyesinde yüklendiği kutsal değerler, bizi biz yapan en önemli unsurların başında gelmektedir. Bizi millet yapan ve kardeşçe birarada yaşamamızı sağlayan ortak manevi değerlerin, yalnızca bu ay ve Ramazan Bayramı ile sınırlı kalmayarak, birlik ve beraberliğimizin, toplumsal huzurumuzun ve barışın daim kılınması en büyük temennimizdir. Bu vesile ile başta Yalova Üniversitesi ailesi olmak üzere, öğrencilerimizin, değerli ailelerinin, tüm Yalova halkının, ülkemizin ve bütün İslâm Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Prof.Dr. Ali ERBAŞ