Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım Armutlu’ yu Ziyaret Etti

Yalova Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım, Genel Sekreter Adem Taşçı ile birlikte Armutlu’yu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilk olarak Armutlu Kaymakamlığı görevine yeni atanan Kaymakam Bahadır Güneş’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler. Kaymakam Bahadır Güneş’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

Daha sonra Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu’na geçen Rektör Vekili Prof. Yıldırım ve beraberindeki heyet Armutlu Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasının eğitim öğretime hazır olup olmadığı konusunda  incelemelerde bulundular. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan’ın da eşlik ettiği heyet binanın son durumu hakkında Armutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Güroy’ dan bilgi aldılar. Rektör Vekili Prof. Yıldırım yüksekokul binasında ve çevresinde yapılacak çalışmalar hakkında Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve diğer yetkililerle görüş alışverişinde bulunduktan sonra Armutlu’ dan ayrıldı.