Rektör Vekili Prof.Dr. Hüseyin YILDIRIM’ın 10 Kasım Mesajı

İstiklal mücadelemizin önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yılında Türk Milleti ve Yalova Üniversitesi ailesi olarak sevgi ve saygıyla anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle tüm dünyaya örnek olmuş ve tarihe adını altın harflerle yazdırmış büyük bir komutan ve devlet adamıdır. Bizler  Yalova  Üniversitesi olarak; Ata’mızın geleceğimizi emanet ettiği genç nesilleri yetiştiriyor olmanın bilinciyle, bilimi kendine ilke edinmiş eğitim anlayışımızla, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm dünyanın saygısını kazanmış Türk milletinin unutulmaz lideri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında silah arkadaşlarını ve istiklal mücadelemizin tüm isimsiz kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Prof.Dr. Hüseyin YILDIRIM

Yalova Üniversitesi Rektör V.