Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu’nun Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete’yi Ziyareti

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu ve beraberinde,Yalova Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği(KSB) Koordinatörü Hakan Evciman ile KSB Spor Koordinatörü Araş. Gör. Can Canpolat, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Cengiz Mete’yi makamında ziyaret etti. Prof.Karaosmanoğlu, Cengiz Mete’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Yalova gençliğinin spor faaliyetleri, Üniversitedeki spor takımları çalışmaları, Yalova Üniversitesi takımlarının antrenör ihtiyacı görüşüldü. Gençlik ve spor için eşgüdümde çalışma kararına varıldı. Cengiz Mete’ye sporun enerjisi ile başarılı bir iş yaşamı dileriz.