Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ali Rıza ABAY Üniversitemizi Tanıttı

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İİBF Dekanı Prof.Dr. Ali Rıza Abay Show Tv’de yayınlanan Üniversite Medya programına konuk oldu. Görkem İLDAŞ’ın hazırlayıp sunduğu programda Prof.ABAY üniversitemizin 2008 yılında kuruluşlundan bu yana katettiği yoldan bahsetti. Üniversitemizin Yüksek bir büyüme ivmesi kazandığını belirten ABAY Yalova Üniversitesi’nin açtığı farklı ve melez bölümlere kısa sürede öğrencilerin dikkatini çektiğini belirterek bu bölümlerden mezun olacak öğrencilerin istihdam sorunu yaşamayacaklarını söyledi. Prof.ABAY, Üniversitemizin öğrenciler için sunduğu ve planladığı imkanlara da değinerek inşaatı başlayan ve hızla devam eden Merkez Yerleşke alanının tamamlanmasından sonra Yalova Üniversitesi’nin en çok tercih edilecek üniversiteler arasına gireceğinden emin olduğunu belirtti. Sosyal medya aracılığı ile kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Rektör Yardımcısı Prof.ABAY tercih yapacak öğrencileri Yalova Üniversitesi’ni seçmeye davet etti.

Haberin videosu için TIKLAYINIZ