Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu’nun Vali Osman Çapalı’yı Ziyareti

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu göreve yeni atanan Yalova Valisi Osman Çapalı’yı makamında ziyaret ederek, iyi dilek ve temennilerini sundu. Dün Yalova Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nce gerçekleştirilen “Merkez Yerleşke Arazisi İçin Yürüyoruz” hareketi için bilgi sunan Prof. Karaosmanoğlu, Yalova Üniversitesi eğitim faaliyetleri, uluslararası işbirlikleri konularında da kısa bilgi arz etti. Vali O. Çapalı “Yalova Üniversitesi Yerleşke Arazisi konusunda tarafım. Kentler için, Yalova için üniversite önemlidir. Bu konuda gelecek hafta sivil toplum örgütleri katılımı ile başkanlığımda yapılacak toplantı ve sonrasında konuyu takip edeceğiz” dedi. Prof. Karaosmanoğlu destekleri için Vali O. Çapalı’ya şahsı ve Yalova Üniversitesi adına şükranlarını sunarak, Yalova’da mutlu bir yaşam ve verimli iş günleri diledi.