Rektörümüz Armutlu Belediyesinin Sosyal Tesislerinin Açılışına Katıldı.

Armutlu Belediyesinin Sosyal Tesisleri, Kapalı Pazaryerinin açılışı gerçekleştirilirken Kapaklı Balıkçı Barınağının temel atma töreni Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik tarafından düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene, Rektörümüz sayın Prof. Dr. Ali Erbaş da katıldı. Armutlu Belediyesinin  sosyal tesisleri ve Kapalı pazar yeri açılış konuşmalarından sonra heyet Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer ile Armutlu Belediyesini ziyaret ederek Başkan Mehmet Birkan ile görüştü. Rektörümüz ile bakanlarımız arasında üniversitemizin mevcut durumu ve gelecek projeksiyonu hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi. Armutlu Meslek Yüksekokulu tarafından jeotermal su ile üretimi gerçekleştirilen Spirulina mikroalg türü hakkında bakanlarımıza bilgi verildi. Ayrıca, heyete Spirulina içerikli kurabiye ikramı gerçekleştirildi.