Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan Armutlu Meslek Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan Armutlu Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Armutlu Meslek Yüksekokulu’nun dersliklerini, uygulama sınıflarını ve çalışma ofislerini yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Güler Alkan Armutlu Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan bölüm ve programlar, mevcut öğrenci sayısı, kapasitesi ve gelişim süreci hakkında Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. F. Jülide Hızal Yücesoy’dan bilgi aldı. Armutlu Meslek Yüksekokulu’nun araştırma ve uygulama laboratuvarları ile Gıda İşleme Bölümü Süt ürünleri uygulama birimini de ziyaret ederek buradaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Rektör Alkan ziyarette yüksekokul öğrencileriyle de görüşerek öğrencilerin görüş ve taleplerini dinledi. Yapılan incelemelerin ardından buradaki ziyaretini tamamlayan Rektör Prof. Dr. Güler Alkan Armutlu Meslek Yüksekokulu’ndan ayrıldı.