Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni’ne Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni’ne Katıldı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları, bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başladı.

Tören programı Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Cenk Topuz, Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende Yalova Valisi Kaya tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Akabinde Garnizon Komutanı  Dz. Alb. Cenk Topuz, Belediye Başkanı Mustafa Tutuk çelenk sundu.

Tören programının ardından Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlamaları kapsamında Yürüyen Köşk 100. Yıl Resim Çalıştayı’na katıldılar ve Üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Nedret Yaşar, Doç. Dr. Nursel Karaca ve Öğr. Gör. Dr. Yasin Yılmaz’ın da eserlerinin yer aldığı sergiyi incelediler.