Rektörümüz Yalova Kent Konseyine Ve Eğitime Destek Platformuna Ziyaretlerde Bulundu

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu’yu ve Yalova Eğitime Destek Platformu İl Koordinatörü Halil İbrahim Büyükgümüş’ü  ziyaret etti.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci,Yalova Kent Konseyine ve Yalova Eğitime Destek Platformu Yalova İl koordinatörlüğüne ziyaretlerde bulundu. Ziyaretleri esnasında Yalova Eğitime Destek Platformu il koordinatörü  Halil İbrahim Büyükgümüş ve Yönetim Kurulu, Yalova Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu ve Yönetim Kurulu ile ayrı ayrı bir araya geldi. Toplantılar esnasında üniversitemizin gelişim sürecinden ve yeni kurulacak Tıp Fakültesi ve Teknopark’ın kuruluş aşamalarında alınan yoldan bahsedildi. İyi dilek temennilerinin sunulmasının ardından toplantı sona erdi.