Rektörümüzden Yalova İl Emniyet Müdürüne Ve Yalova Orman İşletme Müdürüne Tebrik Ziyareti

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, görevlerine yeni atanan Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve Yalova Orman İşletme Müdürü Murat Koçluk’u makamlarında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Suat Cebeci, görevlerine yeni atanan Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve Yalova Orman İşletme Müdürü Murat Koçluk’a makamlarında tebrik ziyaretlerinde bulundu. Ziyaret esnasında Üniversitemiz hakkında kısa bilgiler veren Cebeci, Koçluk ve Topaloğlu’na görevlerinde başarı temennilerini iletti.

Ziyaretler, Rektörümüz Prof. Dr. Suat Cebeci’nin hediye takdimleri ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.