Rektörümüzden Yalova Milletvekili Özcan Özel’e Ziyaret

Rektörümüzden Yalova Milletvekili Özcan Özel’e Ziyaret

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, 27. dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Özcan Özel’i ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Yalova Üniversitesi’nin son durumu ve gelişim süreci hakkında Özcan Özel’e bilgi veren Prof. Dr. Suat Cebeci, ilerleyen dönemlerde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında da Milletvekili Özel’in görüşlerini aldı. Yalova Üniversitesi’nde yaşanan gelişmeleri takdirle takip ettiğini belirten Özcan Özel ise kurumu layık olduğunu noktaya taşımak için destek vereceklerini ifade etti. Yeni eğitim ve öğretim dönemi ile ilgili başarı temennilerinde de bulunan Milletvekili Özel, Yalova Üniversitesi’nin, tüm Yalovalıların ortak değeri olduğunu ve Yalova ilinde özel bir önem taşıdığını vurguladı.

Üniversitenin gelişim sürecine hız vermek amacıyla başta ilin milletvekilleri olmak üzere ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve dayanışma içinde olacaklarını belirten Rektör Cebeci de desteklerinden dolayı Yalova Milletvekili Özcan Özel’e teşekkürlerini iletti. Son olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcan Özel, Yalova Üniversitesi’ne her konuda destek olacaklarını ifade etti.