Sağlık Akademisi Günlerinde Hiperaktivite Konuşuldu

Tıp Fakültesi Sağlık Akademisi Günleri kapsamında 7S7C Psikoloji Paneli düzenlendi. 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleşen panele, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Cahit Külekçi ile Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Karakuş, üniversitemiz akademik kadroları ve öğrencilerimiz katıldı. Panelin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Vefik Arıca, "Ülkemizde yaklaşık 1 milyon çocukta dikkat eksikliği ve hiperaktivite bulunuyor. Bu açıdan bakıldığında dikkat eksikliği bir halk sağlığı sorunudur." diye konuştu. Sağlık Akademisi Günleri IV kapsamında düzenlenen panel, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Akif Cansız, Dr. Öğretim Üyesi Mutlu Özbek, Dr. Öğretim Üyesi Neslihan Yaman ve Dr. Öğretim Üyesi Sinem Baltacı'nın konuşmalarıyla devam etti. Program sonunda katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi.