Yalova Teknopark A.Ş. ile Biocoal (Proprietary) Limited arasında iyi niyet ve iş birliği protokolü imzalandı.
Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Yalova Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Taner Tatar’ın imzasıyla hayata geçirilen ve Yalova Teknopark koordinasyonunda yürütülecek iş birliği kapsamında, akademik bilgi birikimi ile sanayi tecrübesi bir araya geliyor.
Gerçekleştirilecek Ar-Ge projesi çerçevesinde danışmanlık süreçleri için ayrılan 30.000.000 TL bütçe, üniversite–sanayi iş birliğinin somut ve güçlü bir göstergesi niteliği taşımaktadır.
Proje kapsamında danışman olarak:
Prof. Dr. İsa Karaman
Dr. Öğr. Üyesi Cemil Koyunoğlu
Prof. Dr. Hüseyin Karaca
yer alacaktır.
Bu protokol ile Ar-Ge odaklı çalışmaların desteklenmesi, üniversite, sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi ve uluslararası ölçekte sürdürülebilir projelerin geliştirilmesi hedeflenmektedir.
Yalova’dan dünyaya uzanan yenilikçi projeler üretmeye devam ediyoruz.



.jpeg)
