Seminer: Çevre Dostu Yaşam ve Tasaruf Önerileri

Kitle Pazarlama A.Ş.(KİPA) Aile Kulübü tarafından düzenlenen “Çevre Dostu Yaşam ve Tasaruf Önerileri” adlı seminer Yalova KİPA Aile Kulübü Salonu’nda gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Güner Ekşi, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı(TEMA) Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, TEMA Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan ve KİPA Müştesi İlişkileri Müdürü İlke Gülseren’in konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe Çiftlikköy GSD Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri ve davetliler katıldı. TEMA Onursal Başkanı H.Karaca toprağın önemine değindi. Tarım olmadan bir ülkenin kalkınamayacağını söyleyen H.Karaca doğa ile dost olmamamız durumunda geleceğimizin ipotek altına gireceğini belirtti. Öğretim Görevlisi G. Ekşi günlük yaşamımızda tasarrufun önemine değindi. Günlük tüketebildiğimizden fazlasını almanın doğaya büyük zararlar verdiğine değinen G.Ekşi, seminere katılan davetlilere günlük hayatlarında kullanabilecekleri pratik tasarruf bilgileri verdi.