Sosyal Bilimler Enstitüsü Oryantasyon Toplantısı Düzenledi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün bu yıl Enstitüye katılan yeni öğrencileri için düzenlediği Tanışma ve Oryantasyon Toplantısı Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Etkinliğe Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ali Rıza Abay, Yalova Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Bozacı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soygüzel, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç.Dr. Mustafa Kurt, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşmasını  Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ali Rıza Abay yaptı. Sonrasında Yalova Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Bozacı kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç.Dr. Mustafa Kurt, Enstitüye yeni katılan öğrenciler için Yalova Üniversitesi’ni ve Enstitüyü tanıtıcı sunum gerçekleştirdi. Etkinlik, sunumun ardından kokteylle devam etti.