Sosyal Girişimcilik Kulübü Hazırladığı Projeyle ODTÜ TEKNOKENT’teki Hackathona Katıldı

Sosyal Girişimcilik Kulübü üyeleri Mustafa Kemal Avşar, Osman Yılmaz, Savaş Salihoğlu, Çağatay Gökçel ve Ömer Faruk Yıldırım üniversitemizi temsilen 16-17 Mayıs tarihlerinde ODTÜ TEKNOKENT’te yapılan Sosyal Girşimcilik Hackathon’ına katıldılar. Android üzerine geliştirdikleri ‘’Kan Saati’’ aplikasyonuyla ülkemiz gençlerine sosyal duyarlılığı içselleştirmeyi ve kan bağışına teşvik ederek ihtiyacı karşılamayı amaçlamışlardır. Katılımları dolayısıyla üniversitemiz adına kendilerine plaket takdim edildi. Üniversitemizi başarıyla temsil ettikleri için öğrencilerimize teşekkür ederiz.