Sosyal Proje: Çayın Dumanı Bize Yeter

Üniversite gençliğinin öncülüğünde günümüzün en büyük problemlerinden olan  bağımlılıklara karşı; bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma projesi olan, Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından yürütülen ve Yalova Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından desteklenen “Özgür Ol Projesi” Yalova Üniversitesi Safran Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Proje; Sigara bağımlılığı, Alkol bağımlılığı, Madde bağımlılığı, İnternet bağımlılığı (Bilinçsiz internet kullanımı) gibi bağımlılıklara karşı üniversite gençliğini bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. Yalova Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından Yalova Üniversitesi’nde  başlatılan Proje kapsamında; üniversite genelinde oluşturan çalışma ekibi ile projeyi tanıtma amaçlı "ÇAYIN DUMANI BİZE YETER" sloganı ile öğrencilere ve akademisyenlere çay dağıtılarak, proje hakkında bilgilendirmeler yapıldı.