Sosyal Sorumluluk Projesi: Okullar Hayat Olsun

Yalova Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen  “Okullar Hayat Olsun” isimli yardım kampanyası tamamlandı. Kampanya kapsamda okullardan toplanan 2053 adet Lys-Ygs kitabı, 1000'den fazla deneme, 250 Defter ve 1 Beyaz tahta, bilgisayar ve çeşitli yardım malzemeleri Erzurum’un Karayazı ilçesindeki Karayazı Lisesi ve Karayazı İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilere ulaştırıldı. Proje kapsamında Karayazı’ya giden MEC üyeleri Karayazı Lisesi ve Karayazı İmam Hatip Lisesi’ndeki öğrencilere Yalova Üniversitesi hakkında bilgiler, Yalova’nın tanıtımı, Üniversite okumanın önemi, ders nasıl çalışılır, nasıl üniversite sınavına çalışmalıyız, Hedef belirlerken dikkat etmemiz gerekenler, Kitap okumanın önemi konularında seminer verdi.