<span class=xxx>IV</span>. Geleneksel Kiraz ve Çilek Şenliği

Yalova’nın Altınova ilçesinde yer alan Sermayecik Köyü, Çilek ve Kiraz Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. IV. Geleneksel Çilek ve Kiraz Şenliği’ne CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Altınova Kaymakamı Cemal Şahin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, İl Tarım Müdürü Necati Poyraz, Orman İşletme Müdürü Dr. Mehmet Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Şevki Genç, CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener, Sermayecik Köyü Muhtarı Galip Döşlü ve Sugören Köyü Muhtarı Mehmet Osman Karataş’ın da hazır bulunduğu şenliğe Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu katıldı. Protokol konuşmalarının ardından çilek ve kiraz teşvik yarışması, halk oyunları gösterileri, çilek yeme yarışması düzenlendi. Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu dereceye girenlere madalya, kupa takdim ederek altın taktı. Şenlik ödül töreninin ardından kiraz güzellik yarışması yapıldı. İkram ve konserin ardından etkinlik sona erdi. Uzun ve eğimli bir yola sahip olan Sermayecik Köyü’nde yolda kalan Üniversitemiz makam aracına omuz veren CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye içtenlikle şükranlarımızı sunarız. Konukseverliği için Sermayecik Köyü Muhtarı Galip Döşlü’ye teşekkürlerimizi sunuyor, Altınova Kaymakamı Cemal Şahin ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a başarılarının sürekliliğini diliyoruz.