<span class=xxx>PLAST EURASIA</span> İstanbul Fuarı

PLAST EURASIA İSTANBUL FUARI, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Polimer Mühendisliği Bölüm Başkanı  Prof.Dr.Hüseyin Yıldırım, Polimer Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Mustafa Öksüz’ün ve öğretim üyelerinin hazır bulunduğu fuarda Üniversitemizi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü ve Yalova Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojileri Programı temsil etti. Fuarda plastik katkı maddesi üreticileri ve makine üreticilerinin standları ziyaret edildi. PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri, Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu’nun Yalova Üniversitesi standını ziyareti sırasında renkli anlar yaşandı. Polimer Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin de bir ziyarette bulunduğu fuarda ziyaretçilerin standımıza ilgisi büyük olurken fuar süresince, Polimer Mühendisliği Bölümü ve Lastik ve Plastik Teknolojileri Programı açısından geleceğe yönelik projeler için gerekli iletişim sağlandı. Polimer Mühendisliği Bölümü ve Lastik ve Plastik Teknolojileri Programımızı kutlarız.