<span class=xxx>TV</span> Programı: Piyasa Ekranı

CNBC-e'de yayınlanan "Piyasa Ekranı" adlı programa Rektör Yardımcısı ve Polimer Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım konuk oldu. Eğitim Danışmanı Sadik Gültekin'in de katıldığı programda üniversite ve bölüm seçimleri ile ilgili bilgi verildi. Prof. Dr. H. Yıldırım, öğrencilerin okuyabileceği, sevdikleri meslekleri tercih etmelerinin hayatlarında dönüm noktası olduğunu belirtti. Çağın seçkin mühendisliklerinden biri olan Polimer Mühendisliği Bölümü’nün Türkiye’de ilk defa Yalova Üniversitesi bünyesinde açıldığını ve halen tek bölüm olduğunu söyleyen Prof. Dr. H. Yıldırım, ülkemizin bu alanda istihdam edecek çok sayıda mühendise ihtiyacının olduğunun özellikle altını çizdi. Yalova Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojileri Programı ile de ara eleman yetiştirip sanayinin ihtiyacının karşılayacağını açıklayan Prof. Dr. H. Yıldırım, öğrencilerin dünya ile bütünleştirilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.