Sugören İsmet Koçhan İlköğretim Okulu Aile Birliği Kermesi

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu ve beraberinde Dış İlişkiler Merkezi Birimi (YADİM) Koordinatörü Gülgönül Bozoğlu ve Birim Elemanı Ali Erhan Konuk Sugören’de bulunan İsmet Koçhan İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese katıldı. Köy hanımlarının emeği el işleri ve yemekler harika idi. Kermes yanı sıra öğrenciler gösteriler de yaptı. Yalova Üniversitesi Heyeti gösteriyi Muhtar M.Osman Karataş, İsmet Koçhan İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Çibir, Sugören-net Mali ve İdari İşler Koordinatörü Taner Külüşlü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettişi Sugörenli Mustafa Ocak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Koordinasyon Müdürü Sugörenli Dr. Hasan Özçelik ile birlikte izledi. Yoğun bir kalabalığın olduğu gösteri alanında öğrencilerin sergilediği halk oyunları gösterisi büyük bir beğeni ile izlendi. Ekibin Makedonya’da gerçekleştirilen Uluslararası Halk Oyunları yarışmasında aldığı birincilik haberi salondan büyük alkış aldı. Ardından çekiliş ile hediyeler sahiplerine teslim edildi.