Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı Beldesi Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret etti. Prof.Dr. Ali Erbaş’a Rektörlük görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Kadri Çiçek, Prof.Dr. Ali Erbaş’a çalışmalarında başarılar diledi.  Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek'e teşekkür etti. Yalova Üniversitesi'nin yerel yönetimlerle olan ilişkilerinin ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş Tavşanlı Beldesi hakkında Başkan Kadri Çiçek'ten bilgi aldı. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek üniversitemizden ayrıldı.