Teknoloji ve İnovasyon Topluluğu Canovate Grup ve Gedik Holding’e Teknik Gezi Düzenlemiştir

Teknoloji ve İnovasyon Topluluğu Canovate Grup ve Gedik Holding’e Teknik Gezi Düzenlemiştir

Yalova Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki Teknoloji ve İnovasyon Topluluğu, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Adak ve Teknoloji ve İnovasyon Topluluğu Danışmanı Polimer Mühendisliği Bölümü’nde görevli Dr. Ögr. Üyesi İdris Karagöz'ün katkılarıyla Canovate Grup ve Gedik Holding’e teknik gezi gerçekleştirmişlerdir.

Bilişim, enerji ve savunma alanlarında faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen firmalarından biri olan Canovate Grup’ta inceleme yapma imkanı bulan Öğrencilerimiz’in teknik gezisi, Veri Merkezi İşletme Birim Müdürü Murat Uzunoğlu’nun sunumuyla başlamıştır. Daha sonra ise Elektro Optik Sistemler Müdürü Ulaş Çırpıcı, Canovate Enerji Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Tiryaki ve Yönetim Kurulu Danışmanı Süreyya Yiğit de veri merkezleri, telekomünikasyon, elektro optik sistemler, radar sistemleri, balistik koruyucu yelekler ve balistik sistemler hakkındaki sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. Sunum sonrasında Öğrencilerimiz, İnsan Kaynakları Müdürü Eda Sarıoğlu, Bölge Satış Yöneticisi Abdurahman Bıyıklı ve Ar-Ge Mühendisi Volkan Cörüt eşliğinde üretim sahalarını ziyaret ederek, yapılan üretimleri yerinde görme fırsatına sahip olmuşlardır.

Canovate Grup ziyaretinin ardından merkezi İstanbul Pendik’te bulunan Gedik Holding’e ziyaretlerini gerçekleştiren Teknoloji ve İnovasyon Topluluğu, Eğitim Müdürü Celaleddin Dündar ve Kaynak Uzmanı Ali Han öncülüğünde Gedik Holding bünyesinde bulunan Ar-Ge Merkezi, Elektrot Fabrikası, Kaynak Makinesi Fabrikası’ndaki üretim alanlarını gezerek yapılan üretimleri incelemişlerdir. Daha sonra ise GEV ATB Müdürü Ramazan Aslan tarafından holding merkezindeki konferans salonunda Gedik Kaynak ve Kaynak Mühendisliği hakkında tanıtım sunumu yapılmasının ardından Teknoloji ve İnovasyon Topluluğu’nun teknik gezisi sona ermiştir.