Teknoloji ve İnovasyon Topluluğumuz Hepsiexpress'e Teknik Gezi Düzenlemiştir.

Yalova Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Teknoloji ve İnovasyon Topluluğu, Kocaeli ili Gebze ilçesi sınırları dahilinde yer alan ve Hepsiburada.com kurumunun kargo iştirakı olan Hepsiexpress'in operasyon merkezini ziyaret ederek, ilk teknik gezilerini gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimiz’in yoğun ilgisi ile yürütülen Teknik Gezi’de, Hepsiexpress Pazarlama Uzmanı Serkan Demir tarafından firmanın kuruluşu, e-ticaret, taşımacılık ve AR-GE gibi birçok konu hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Hepsiexpress’in Pazarlama, Organizasyon ve AR-GE departmanlarını ziyaret eden Öğrencilerimiz tarafından yöneltilen soruları ise kurumun farklı bölümlerinde iş süreçlerini yöneten uzman isimleri yanıtlamışlardır.