TİYEMDER Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci’yi Ziyaret Etti

Tüm İlahiyat Fakülteleri Mezunları Derneği (TİYEMDER) Genel Başkanı Mustafa Yüce ve beraberindeki heyet Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi makamında ziyaret etti. Rektörlük görevinin hayırlı olmasını dileyen Genel Başkan Mustafa Yüce Rektör Cebeci’ye görevinde muvaffakiyetler diledi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci de TİYEMDER Genel Başkanı Mustafa Yüce ve beraberindeki heyete teşekkür etti. TİYEMDER’in çalışmaları hakkında Genel Başkan Mustafa Yüce’den bilgi alan Rektör Cebeci üniversitenin genel durumu ve İslami İlimler Fakültesi’nin gelişim süreci hakkında da konuklarına bilgi verdi. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan TİYEMDER Genel Başkanı Mustafa Yüce ve beraberindeki heyet üniversiteden ayrıldı.