Toplantı: Yenilenebilir Enerji Öğrenme Programı Uyarlanması Projesi

Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nün ortakları arasında yer aldığı ALPER (Adapting Learning Programme for Energies of Renewable; Yenilenebilir Enerji Öğrenme Programı Uyarlanması) adlı Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci Yenilik Transferi Projesi başlangıç toplantısı 26-27 Ocak 2012 tarihlerinde, Kocaeli Emex otelde gerçekleştirildi. Toplantıya Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Bayram Kılıç, Yard. Doç. Dr. Kayhan İnce ve Araş. Gör. Taylan Güneş katıldı. İspanya, Yunanistan, Litvanya ve Türkiye’den ortak kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıda Dr. B. Kılıç, Yalova Üniversitesi ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü tanıtım sunumunu yaptı. İki gün boyunca yenilenebilir enerji kaynakları, enerji verimliliği ve bu konulardaki eğitim programları ile proje iş planı ve bütçesi görüşüldü. Dr. Kılıç, yabancı konuklara logolu ürünler takdim etti.