Trakya Kariyer Fuarı

Genç Kariyer Akademisi tarafından düzenlenen, Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliği, Tekirdağ ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Keşan ve Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri desteği ve izni ile; Trakya’nın 14 ilçesinden, 60 okul, 30 dershaneden 3000’den fazla öğrencinin taşımalı olarak getirildiğiTrakya Kariyer Fuarı Meslek ve Üniversite Tanıtım Günleri 12-13 Şubat tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. 21 vakıf ile 7 devlet üniversitesinin katıldığı fuarda Yalova Üniversitesi’ni Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Elemanı Umut Altınsoy, Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi Birimi Elemanı Ali Erhan Konuk temsil etti. Fuarda üniversite adayı gençler stantları gezerek üniversiteler ve bölümler hakkında bilgi aldı.