Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Yalova Şubesi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Yalova Şube Başkanı Murat ULAŞ ve beraberindeki dernek yöneticileri Rektörümüz Prof. Dr. Güler ALKAN’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler ALKAN’ı tebrik eden TÜMSİAD Yalova Şube Başkanı Murat ULAŞ Rektör ALKAN’a çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler ALKAN’da ziyaretlerinden dolayı TÜMSİAD Yalova Şube Başkanı Murat ULAŞ ve beraberindeki dernek yöneticilerine teşekkür etti. Tüm Sanayi ve İş Adamları Derneği’nin Yalova’daki çalışmaları, Yalova Üniversitesi’nin genel durumu ve üniversite-sanayi işbirliği gibi konuların ele alındığı görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan heyet üniversiteden ayrıldı.