Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Bursa Şubesi Ziyareti 09.04.2012

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Bursa Şubesi Başkanı Gülnur Üçel, TÜKD Yönetim Kurulu Üyeleri Aytaç Toker ile Oya Kemik Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl bulundu. Yalova Üniversitesi hakkında bilgi sunan Prof. Karaosmanoğlu Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Yalova kadın  sivil kuruluşları ile Üniversite paydaş çalışmalarını anlattı. TÜKD Genel Başkanı Nazan Moroğlu ile telefon bağlantısı yapılarak görüşüldü. Yalova Valisi Esengül Civelek’e bilgi arzı yapılması kararı alındı.G. Üçel, Prof. Karaosmanoğlu’na TÜKD Bursa Şubesi flamasını hediye etti.Hayırlı olsun.