Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yalova İl Temsilciliği Rektörümüzü Ziyaret Etti

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yalova İl Temsilcilisi Muhammed Edip Özyılmaz beraberindeki heyetle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden TÜGVA Yalova İl Temsilcilisi Muhammed Edip Özyılmaz Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’da ziyaretlerinden dolayı Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yalova İl Temsilciliği üyelerine teşekkür etti. TÜGVA’nın Yalova’daki faaliyetleri hakkında Rektör Alkan’a bilgi veren il temsilcisi Muhammed Edip Özyılmaz ziyaretin anısına Rektör Alkan’a hediye takdim etti. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan (TÜGVA) Yalova İl Temsilciliği üyeleri üniversiteden ayrıldı.