Türkiye-Brezilya Toplantısı 10.03.2012

Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Oğuzhan Köse Brezilya, Rio de Janeiro’da düzenlenen Türkiye-Brezilya Yuvarlak Masa Toplantısı’na 9-10 Mart 2010 tarihlerinde katıldı. Brezilya ve Latin Amerika’nın en önemli düşünce kuruluşlarından olan ve aynı zamanda üniversite eğitimi veren Fundaçao Getulio Vargas(FGV)  ev sahipliğinde Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) işbirliği ile düzenlenen toplantı, FGV’nin Rio de Janeiro’daki merkezinde düzenlendi. Toplantıya Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Merkez Valisi Hasan Duruer, Emekli Büyükelçi Ümit Pamir, Türkiye’nin Sao Paulo Büyükelçisi Ersin Elçin, TASAM Başkanı Süleyman Şensoy, Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Büyükelçi Murat  Bilhan, Gazeteci Kadri Gürsel, Prof.Dr. Sema Kalaycıoğlu ve Prof.Dr. Nilüfer Narlı katıldı.Öğr. Gör. O. Köse toplantıda “Türkiye’nin Enerji Politikası” konulu tebliğini sundu. Büyükelçi Ersin Erçin, Türk heyeti onuruna akşam yemeği verdi.