TV Programı: Çok Yaşa

Yalova Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Mediko Sosyal Merkezi Müdürü Dr. Metin Sabuncu, Olay TV’de canlı yayınlanan  “Çok Yaşa” adlı canlı programda Sibel Çakı’nın konuğu oldu. Dr. Metin Sabuncu Yalova Üniversitesi’nde gençlerin sağlığını geliştirme ve destekleme adına yapılan çalışmalar yanında, toplumda sık görülen diyabet, hipertansiyon gibi hastalıklar, sağlıklı yaşam etkinlikleri konularında bilgi verdi. Ayrıca Dünya Sağlık Örgütü ile Yalova yerelinde yapılan araştırma ve destek projeleri kapsamında yaşlılar, kadınlar ve gençlerle ilgili çalışmalardan bahsedildi. İzleyicilerin yoğun olarak telefonla katıldığı programda, soruları cevaplayan Dr. Sabuncu büyük ilgi gördü. Olay TV yapımcıları, Yalova Üniversitesi’ni çalışmalarını yerinde görmek ve program yapmak için en kısa zamanda ziyaret edeceklerini belirttiler.